xeri dessins: voor mode, interieur en accessoires

dessin Erica Verlaan

Gewassen inkt tekeningen

In mijn werk staat de verbeelding centraal en ga ik op zoek naar ‘t landschap in ‘t landschap. Kleine details welke opvallen en/of de aandacht verdienen. Met een thema of onderwerp in gedachten ga ik op ontdekkingsreis en laat me verrassen middels het perspectief van het materiaal waarmee ik werk. Voornamelijk; drukinkt, Oost-Indische inkt, acryl en lithografisch krijt. Via deze weg ontstaat er een sequentie van voornamelijk klein werk. Onafhankelijk te ervaren of als serie onderling te combineren.

Meer informatie, voorbeelden of stalen aanvragen?

Kussens

Verander je interieur, speel met kleur én accessoires. Kussens zijn ideaal om je woning mee te decoreren, aan te kleden en te verfraaien. Met nieuwe kussens maak je de sfeer en de uitstraling van jouw interieur weer helemaal fris en anders.

Inkt tekeningen uit de serie ‘reflectie’ digitaal geprint op textiel. De dessins zijn op hoge resolutie ingescand en verwerkt op sierkussens. De dessins kunnen op een brede collectie stoffen geprint worden. Zoals diverse soorten katoen, linnen, polyamide, polyester, viscose, zijde en wol.

dessin Erica Verlaan
Menu