workshop monoprint in de kas bij DRUK | Urlaub | Utrecht

Workshop Monoprint

Tijdens de monoprint workshop teken, sjabloneer en druk je af op verschillende soorten papier. Je leert verschillende technieken en krijgt uitgebreid de mogelijkheid om te experimenteren, de methodes uit te proberen en door elkaar heen te gebruiken.

Iedereen, van elk niveau en mate van ervaring, is welkom in deze gezellige workshop voor max 8 personen. Kosten € 80,- incl materiaal, koffie & thee. Interesse in deze workshop? Laat het mij weten.

Workshop Erica Verlaan bijzondere technieken bij Immer Urlaub Westerkade 30 Utrecht monoprint monotype leer experimenteer maak DIY op eenvoudige wijze unieke prints

Leer en experimenteer met deze grafische techniek

Monoprint is een grafische druktechniek waarmee je in een paar handelingen prachtige unieke prints op papier kunt creëren. Je kunt een serie kunstwerken maken, of de gemaakte prints voor andere toepassingen gebruiken, zoals bijvoorbeeld collagemateriaal voor je illustraties.

Heb je moeite om los te komen bij andere creatieve workshops? Dan ben je hier op je plek. De mooiste werkjes ontstaan vanuit de eenvoudigste bewerkingen. Je gaat gegarandeerd naar huis met een serie unieke prints en een flinke dosis inspiratie!

monoprint workshop door Erica Verlaan bij Immer Urlaub illustratie en coneptstore Utrecht

Creativiteit aanwakkeren …

Werk je in de creatieve sector? Ben je bijvoorbeeld ontwerper, architect of fotograaf en voel je sterk de behoefte je handen weer eens lekker vies te maken. Wil je weer even puur vanuit de basis met inkt, papier, kleur en compositie bezig zijn? Dan is deze workshop zeer geschikt voor jou.

Ik laat je ervaren hoe het is om (weer) vrij te werken, te experimenteren en te ontdekken. Met het materiaal als uitgangspunt. Een ervaring die je stimuleert om vaker, weg van de computer, ongedwongen, met je handen aan de slag te gaan.

Menu