geïnspireerd op het boek Ladies Drawing Night begeleidt door Erica Verlaan bij de Hooiberg Leersum 6 avonden ontspannen samen tekenen

Ontspannen teken sessies

Opzoek naar een manier om te ontspannen? Even een momentje voor jezelf nemen? Iets creëren en tegelijkertijd creatiever worden in je dagelijks leven? Start met (samen) tekenen! Het kan altijd en je hebt er weinig voor nodig.

Is het lang geleden dat je hebt getekend? Vind je dat je niet kan tekenen of wil je wel maar zie je ertegen op om weer met iets nieuws te beginnen? Zodra tekenen presteren wordt of de focus op het eindresultaat komt te liggen is de lol er snel af. Tijdens deze tekensessies, geïnspireerd op het boek Ladies Drawing Night, staat het samen ervaren, beleven en het doen centraal.

begeleidt door Erica Verlaan bij de Hooiberg Leersum 6 dagdelen ontspannen samen tekenen

Gun jezelf een ontspannen avondje uit

Je hoeft niets aan te schaffen, overal wordt voor gezorgd. Iedereen, van elk niveau en mate van ervaring, is welkom tijdens deze intieme teken sessies voor max. 8 personen.

Waar  de Hooiberg, Nieuwe Steeg 20 in Leersum
Wanneer  6 vrijdag avonden van 19.30 tot 22.00 medio 2017
Kosten  € 225,- incl materiaal, koffie, thee en elke avond iets lekkers

geïnspireerd op het boek Ladies Drawing Night begeleidt door Erica Verlaan bij de Hooiberg Leersum 6 avonden ontspannen samen tekenen

Samen aan de slag

Tekenen laat je anders én beter kijken naar de wereld om je heen. Het ontspant, maakt je hoofd leeg en brengt je in het hier en nu.

Waar begin ik? Hoe pak ik dat aan en wat heb ik nodig? Daar gaan we al doende achter komen. Ik laat je kennis maken met verschillende materialen.

We gaan experimenteren, uitproberen en onderzoeken: Wat werkt. Waar jij blij van wordt. Wat bij jou past.

Probeer het uit, ervaar het zelf.

Menu