xeri dessins: voor mode, interieur en accessoires

dessin Erica Verlaan

Collectie geïnspireerd op groente en fruit

Mijn inspiratie haal ik uit hele alledaagse dingen. Als ik bijvoorbeeld een ui opensnijd kan ik zo gegrepen worden door de structuur en de kleuren dat ik hier iets mee moet gaan doen. In het dan volgende creatieproces ontstaan golven van nieuwe inspiratie. Door te ‘denken met mijn handen’ en te experimenteren met het materiaal ontstaat er steeds weer iets nieuws.

Meer informatie, voorbeelden of stalen aanvragen?

Textiel

Inkt tekeningen uit de serie ‘groente en fruit’ verwerkt tot patroon en digitaal geprint op textiel. Voor het digitaal printen zijn de inkttekeningen op hoge resolutie ingescand.

De dessins kunnen op een brede collectie stoffen geprint worden. Zoals diverse soorten katoen, linnen, polyamide, polyester, viscose, zijde en wol.

dessin Erica Verlaan
Menu